Kaapelinsuojaus

Toimintavarmat sähköverkot sekä nopeat tietoliikenneyhteydet ovat oleellinen osa nykyaikaisen tietoyhteiskunnan kehitystä. Asianmukainen kaapelinsuojaus on oleellisessa roolissa verkkojen pitkän käyttöiän ja huoltovarmuuden saavuttamiseksi.

Rotomonin kaapelinsuojatuotteet kattavat tupla- ja triplarakenteiset kaapelinsuojaputket sekä erilaiset liitäntäkaivot ja haaroituskaapit. Tuotteet valmistetaan voimassa olevien standardien vaatimusten mukaisesti. Niiden raaka-aineena toimii ympäristöystävällinen ja erinomaisesti rasitusta sekä säävaihteluita kestävä polyeteeni. Putkiamme käytetään lukuisissa merkittävissä kaapelointihankkeissa ympäri Suomen.

Kaapelisuojaputkia käytetään suojaamaan maahan asennettavia sähkö-, tele- ja valokuitukaapeleita roudan ja liikenteen aiheuttamilta mekaanisilta rasituksilta. Putkissa on valittavana A- ja B-lujuusluokituksen täyttävät vahvuudet, jotka määräytyvät käyttötarkoituksen mukaan. Putket on luokiteltu standardin SFS 5608 mukaan, käyttäen edellytettyä standardin SFS 3433 mukaista relaksaatiomenetelmää.

Lue lisää esitteestä >

Näytetään kaikki 7 tulosta