Kaapelinsuojaus

Toimintavarmat sähköverkot sekä nopeat tietoliikenneyhteydet ovat oleellinen osa nykyaikaisen tietoyhteiskunnan kehitystä. Asianmukainen kaapelinsuojaus on oleellisessa roolissa verkkojen pitkän käyttöiän ja huoltovarmuuden saavuttamiseksi.

Rotomonin kaapelinsuojatuotteet kattavat tupla- ja triplarakenteiset kaapelinsuojaputket sekä erilaiset liitäntäkaivot ja haaroituskaapit. Tuotteet valmistetaan voimassaolevien standardien vaatimusten mukaisesti, ja niiden raaka-aineena toimii ympäristöystävällinen ja erinomaisesti rasitusta ja säävaihtelua kestävä polyeteeni. Putkiamme käytetään lukuisissa merkittävissä kaapelointihankkeissa ympäri Suomen.

Kaapelisuojaputkia käytetään maahan asennettavien sähkö-, tele- ja valokuitukaapeleiden suojaamiseen liikenteen ja roudan aiheuttamia mekaanisia rasituksia vastaan. Putkissa on valittavana A- ja B-lujuusluokituksen täyttävät vahvuudet, jotka määräytyvät käyttötarkoituksen mukaan. Putket on luokiteltu standardin SFS 5608 mukaan, käyttäen edellytettyä standardin SFS 3433 mukaista relaksaatiomenetelmää.

Lue lisää esitteestä >

Näytetään kaikki 7 tulosta