Putki- ja kaivotehdas

Rotomon on rohkeasti kasvava putki- ja kaivotehdas. Kotimaiset rumpuputket, sadevesi- ja salaojaputket, kaapelinsuojaputket, pumppaamot, erottimet, kaivot ja jätevesijärjestelmät muodostavat tuotantomme vahvan ytimen. Sijaintimme Tuusulassa ja Kangasniemellä takaa nopeat ja joustavat toimitukset koko maahan.

Kestävään rakentamiseen

Valmistamme tuotteita rakentamiseen Kangasniemen ja Tuusulan tehtailla laadukkaista, kestävistä ja ympäristöystävällisistä muovilaaduista. Valikoimamme polyeteeni- ja polypropeenipohjaiset tuotteet pitävät pintansa Pohjolan kylmissä ja vaihtelevissa olosuhteissa. Tuotteet ovat testattuja, vaatimusten mukaisia ja tunnettuja laadustaan.

Vuosien kehitystyön tuloksena hyödynnämme tuotannossamme kierrätysmuovia sopivana seoksena yhdessä uuden raaka-aineen kanssa. Näin saamme aikaan ekologisia ja lujuusominaisuuksiltaan erinomaisia tuotteita. Kierrätämme tuotannossa syntyvän ylijäämän takaisin raakamateriaaliksi ja ostamme muovinkierrätyksestä saatavaa raaka-ainetta. Myös kaikki rakennuspaikalla syntyvä putkijäte on kierrätettävissä. Suomessa olemme rakennusalan edelläkävijöitä kierrätysmuovin hyödyntämisessä.

Kasvava Rotomon

Tuotekehityksen ohella keskitymme Rotomonilla uusiin näkökulmiin myynnissä ja markkinoinnissa sekä kehitämme kasvavaa toimintaamme ja palvelukokonaisuutta.
Kotimaan markkinoiden lisäksi toimitamme tuotteita myös muihin Pohjoismaihin. Maahantuomme tuotteita täydentämään oman tehtaamme valikoimaa.

Valmistamme kattavan putki- ja kaivovalikoiman lisäksi mm. kaapelinsuojatuotteita ja laituriponttoneja. Tuotteemme soveltuvat infra- ja maanrakentamiseen sekä talonrakentamiseen ja urakointiin.