Kaivot

Kaivot valmistetaan Kangasniemellä ja Tuusulassa tuotantoyksiköissämme. Tuotantoyksikkömme valmistaa kaivoja mittojen mukaan jäteveden kaivoista sadevesikaivoihin ja erikoiskaivot asiakkaan toivomusten mukaisesti. Kaivot valmistetaan useista erikokoisista rungoista ja putken halkasioista, 200mm – 1400mm, erikoistoimituksena aina 2500mm asti.

Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo sopivan kaivoratkaisun hankinnassa tai suunnittelussa. Suunnitteluosastomme piirtää sinulle cad-pohjaiset kuvat ja avustaa erikoiskaivojen mitoituksessa.

Meiltä saat sopivat kaivot infra-, katu- ja tierakentamiseen, putkiyhteiden koot ja suunnat ja korkeudet valmistetaan asiakkaan haluamalla tavalla. Kaivot varustetaan jo tehtaalla jäätymissuojilla, vesilukoilla, huuhteluputkilla, padotusven ileillä jne.

Uusi CNC-CAM tuotantolinja avattiin 2019 syksyllä, joka poraa kaivon yhteet 0.01mm tarkkuuteen. Automaatiolinja vahvistaa kaivotuotantoa.

Toimitusajat meillä erittäin nopeat ja joustava organisaatio takaa asiakkaalle luotettavan toimittajan. Mittava kaivovalikoima kattaa kaikki tarvittavat kaivotyypit.

Näytetään kaikki 7 tulosta