Pumppaamot

Tervetuloa tutustumaan pumppaamosarjaan IQ+ . Tästä saat tietoa siitä, minkä kokoinen pumppaamo tulisi valita, miten valittu pumppaamo asennetaan ja miten sitä huolletaan.

Lähtökohtana pumppaamoiden suunnittelussa pidämme pitkäaikaista kestävyyttä, asennuksen helppoutta ja turvallista käyttöä. Pumppaamot on tarkoitettu jäte-, sade- ja pohja- vesien pumppaamiseen paikoissa, joissa painovoimaisesti virtaavan putkiston rakentaminen ei ole mahdollista tai tarkoituksenmukaista.

Tarjoamme sopivan pumppaamon, pumput ja IQ-ohjausautomatiikan, jonka älylogiikka huolehtii, jotta sinun ei tarvitse. Kaikki komponentit täyttävät niiltä vaaditut erittäin tiukat laatuvaatimukset. Rotomon hyödyntää yli 10 vuoden kokemustaan pumppaamoiden valmistuksessa.

Pumppaamoiden runkoputket valmistetaan spiraalimaisesti kierretyllä PE-putkella, Rotomonin tuotantotehtailla. Pumppaamot varustetaan valmiiksi putkistot ja venttiilit asennettuina, jossain malleissa myös pumput ovat asennettuina. Mahdollista saada myös pinnanohjaus valmiiksi kalibroituna, niin että pinnan ohjausyksikkö laitetaan tehtaalla kiinni.

Pumppaamon kansistoksi voidaan valita kevyt muovikansi, lukittava alumiiniluukku tai valurautainen kansisto jopa 60t kestävyydellä.

Näytetään kaikki 6 tulosta