Menu

KARNELL OMISTAJAKSI ROTOMONIIN

By tammikuu 12, 2022Tiedotteet

Karnell on 11.1.2022 hankkinut enemmistön Rotomon Oy:n osakkeista. Yhtiön toimitusjohtaja Antti Kuukkanen ja aiempi pääomistaja Midinvest Oy jatkavat osakkaina yhdessä Karnellin kanssa.

Rotomon on nopeasti kasvava salaoja-, sadevesi-, rumpu- ja kaapelinsuojaputkien ja muovikaivojen sekä jätevesijärjestelmien valmistaja, jolla on omat tuotteet ja tuotemerkki. Rotomon työllistää 44 alansa osaajaa. Vuoden 2021 liikevaihdon Rotomon arvioi olevan 12,3 miljoonaa euroa.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Rotomonin tiimin tervetulleeksi osaksi Karnellia ja odotamme innolla yhteistyötä osaavaksi tunnistetun henkilöstön kanssa jatkaaksemme liiketoiminnan kehittämistä”, sanoo Petter Moldenius, Karnellin toimitusjohtaja

”Odotamme innolla yhteistyötä Karnellin kanssa viedäksemme Rotomonin seuraavalle tasolle. Karnellista saamme hyvän strategisen ja taloudellisen kumppanin tukemaan liiketoiminnan jatkuvaa kehitystä”, kertoo Antti Kuukkanen, Rotomonin toimitusjohtaja ja osaomistaja.

Toimintaan, tuotantoon tai asiakassopimuksiin ei tule muutoksia. Pääkonttori ja tuotanto pysyvät Kangasniemellä. Toimintamme jatkuu entiseen tapaan ja keskitymme jatkamaan vastuullista yritystoimintaa sekä valmistamaan ja toimittamaan asiakkaillemme korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä tuotteita – aivan normaalisti.


Karnell on pitkäaikaiseen omistamiseen keskittynyt sijoitusyhtiö. Omistusyritykset ovat tyypillisesti pieniä tai keskisuuria teknologiateollisuusyrityksiä ja teollisia yrityksiä Pohjoismaissa. Karnell tukee aktiivisesti yhtiöidensä johtoa liiketoimintojen kasvattamisessa ja kehittämisessä. Sijoitushorisontti on rajoittamaton, mikä tarjoaa yrittäjille ja perheyrityksille vastuullisen ja pitkäaikaisen kumppanin jatkaa liiketoimintansa kehittämistä. Nykyään Karnell on seitsemän yrityksen enemmistöomistaja Ruotsissa ja Suomessa ja suunnittelee konsernin listaamista Tukholman pörssiin

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Antti Kuukkanen, toimitusjohtaja, Rotomon, puhelin: 040 865 2177
Petter Moldenius, toimitusjohtaja, Karnell, puhelin: +46 8 545 891 0

Rotomon