Menu

ROTOMON OY OSTAA ROADPIPE OY:N LIIKETOIMINNAN

By joulukuu 30, 2022Tiedotteet

Kangasniemellä sijaitseva Putki- Ja Kaivotehdas Rotomon Oy on ostanut RoadPipe Oy:n liiketoiminnan 29. joulukuuta. RoadPipen Tuusulassa valmistamat kaivot, pumppaamot ja erottimet täydentävät erinomaisesti Rotomonin tuotevalikoimaa.
Roadpipen liiketoiminta kattaa muovisten kaivojen, pumppaamoiden ja erottimien suunnittelun ja valmistuksen. RoadPipen asiakaskunnalle tyypillisiä tarpeita ovat korkea vaatimustaso tuotteiden teknisten ominaisuuksien osalta ja täsmälliset toimitukset rakennustyömaille. Tuusulassa sijaitseva tuotanto ja oma jakelukalusto ovat omiaan turvaamaan joustavat ja täsmälliset toimitukset asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. RoadPipen liiketoiminnan liikevaihto päättyvällä tilikaudella on noin EUR 3.5m. Liiketoiminnan mukana siirtyy 10 työntekijää.
“Yhdistyminen laajentaa tuotevalikoimaa ja oman valmistuksen osuutta erityisesti kiinteistön ulkopuolisten infratuotteiden osalta ja Rotomonin kilpailukyky paranee merkittävästi kokonaistoimituksissa. Liiketoimintakaupan myötä Rotomon tulee valmistamaan rakennustyömaiden mittatilaustuotteita Tuusulassa lähempänä Etelä-Suomen markkinaa. Kokonaisuudessaan RoadPipen liiketoiminnan integroinnin myötä Rotomon kykenee palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä paremmin. Yritysjärjestelyn seurauksena Rotomonin henkilöstön määrä kasvaa 55 henkilöön ja yhteenlaskettu liikevaihto n. 17 miljoonaan euroon.” kertoo Rotomonin toimitusjohtaja Antti Kuukkanen.
Lisätiedot
Antti Kuukkanen, 040-8652177
toimitusjohtaja Rotomon Oy

Rotomon